2010. szeptember 30., csütörtök

Jászberény CAC



2010.09.26. Jászberény CAC

Bírált: Cristian Stefanescu (RO)

Rögtön reggelről undorító idő fogadott minket, esett az eső és minden csupa sár volt. Sajnálatos módon a kiállítás helyszíne az esőtől komplett dagonyává vált..
Későn értünk oda, így parkolni is csak az Isten háta mögött tudtunk (pedig ha okosabban állítják le a kocsikat bőven lett volna még hely...) és húzhattuk a nem kevés motyónkat át a bokáig érő sáron. (Azóta sem tudtam letisztítani rendesen szegény asztalkámat.)

Nem voltak leíró bírálatok- csak erről elfelejtettek szólni,amikor átvettük a startszámot, és messze tudtuk lepakolni a körtől, így SEMMIT sem hallottunk,amit mondtak.
Gyakorlatilag majdnem lekéstük a bírálatot Arttal.. hát én így még nem vezettem fel sosem. (Edzőcipő, póló, farmer és a kör felé rohantamban ragasztódott rám a startszám- azóta sem tudom ki ragasztotta fel..) A helyszínen a cipőt majdnem leszedte a lábamról a sár...

Arthur Champion osztályban K1, CAC majd BOB címet szerzett.

Ezzel teljesítette a Hungária Grand Champion (vagy ha jobban tetszik Babérkoszorús Hungária Champion) címet!!

A nap legnagyobb tanulságai:
1.) Kelj korán, hogy odaérj időben!
2.) Soha ne hagyd otthon a gumicsizmádat!

(A 2. pontnak megfelelően be is szereztem a héten egy jópofa darabot- sosem lehet tudni mikor lesz rá szükség...)

2 megjegyzés:

Molnár Ágnes írta...

Gratulálok a szép Chamion címekhez, és gondolom azért ez egy kicsit kárpótol az időjárás miatt, bár ha belegondolok az egyik legnehezebb dolog fehér kutyával ebben az időben fellépést szervezni szabadtéren, hát most ez a sok eső nem kedvez a kiállítóknak, legalább is a hosszú szőrű és fehér kutyáknak.
Ha van kedvetek szívesen látunk benneteket fehér gombócokat nézni, az is egy jó program, de védőfelszerelés az kell.
Puszi
Ági,

Andrea írta...

Gratulálok a BHC címhez! :)