2009. augusztus 1., szombat

OMSE CACon jártunk




Tegnap délelőtt ( dolgos péntek délelőttjeim egyikén ) úgy döntöttünk,hogy ma ellátogatunk az OMSE pályára, a CACra.

Először azt sem tudtuk hol vagyunk, nem volt kitáblázva a rendezvény.. Odataláltunk, beparkoltunk. Imádott autónk (Mégane ) nem szívlelte a helyszínt, érkezésünkkor hibát jelzett..Attilám próbálta kitalálni mi lehet a gond,de nem ment.

A kiállítás területére érve megdöbbenve tapasztaltuk,hogy a ringekben meredeznek 10 cm-es gaz maradványok, hepe-hupás a talaj, a fű eszméletlenül szúr. Mivel kozmetikázós fajtát tartok, így tudom mennyire bosszantó,hogy az ember hetek óta készül, és a ringben lesz csupa dzsuva a kutyája, arról nem is beszélve, hogy menni sem tud a gazoktól és gödröktől...

Teljesen árnyéktalan volt a helyszín, majd' megsültünk.. A westie bírálata után haza is indultunk.
Kedves autónkkal valami nem stimmel, most éppen Attilával együtt a szerelőnél vannak.... egyelőre nem tudok semmit, az biztos,hogy hazafelé az egyik henger nem üzemelt.. :S :(

Arthur otthon maradt hűsölni a konyha hideg kövén. :)

Készítettem egy-két képet is, de egyelőre nem tudom feltölteni. Az eredményeket sem publikálom, a résztvevők majd megteszik. :) Mindenesetre: Gratulálok a skótoknak. :)

2 megjegyzés:

Muha Judit írta...

Drága Rita!

Mond meg Attinak, hogy az egyik trafó ment tönkre a kocsiban. Nem olyan varázslatos dolog ez.

Attila

Rita írta...

Attila!!

Köszönjük szépen az infót, nagyszerű vagy!! :)))
Egyelőre szanatóriumba vonult Mégane, de szerencsénkre kaptunk kölcsön egy BMW-t. 26 éves már, de még így is nagyon csúúúcs. ;)