2009. szeptember 3., csütörtök

Csörög

E bejegyzés tartalma (kivételesen) nem függ össze kutyás mivoltommal, így Arthurral sem.

Múlthéten szombaton (2009. augusztus 29-én) Csörögben jártunk, ahol a Csörögi Kulturális Rendezvénynapok keretein belül nagyon kedves barátom, Tóth Dávid rendezett egy színdarabot.
Nem is akármelyiket,hanem az István, a király-t.

(http://www.csorog.hu/inside/egyebek/meghivo_istvan_a_
kiraly.pdf
)


Ottlétünk oka röviden és tömören ezzel fejezhető ki: Dávid meghívott.

Néhány órával korábban érkeztünk a helyszínre (ami nem volt túl egyszerű, ugyanis a GPS-esünk mostanában nagyon furcsán érzékeli a világot..).
Rettenetesen hideg volt, és az eső is szemerkélt.
Nagyon örültem, hogy újra találkozhattam Dáviddal és természetesen Ádámmal,akit szintén jó barátomnak tartok. :)


Nagyon-nagyon tetszett, hogy a helyiek ennyire szeretik Dávid barátomat és ennyire nagyon segíteni akarták abban,hogy a darab sikeres legyen. Szívmelengető volt, komolyan.

A darab nagyon jól sikerült, azt kell mondjam Dávid kihozott belőle mindent,amit ebből a darabból ki lehet. Nagyon jól válogatta össze a szereplőket (ők voltak azok:) ;

nem ragozom tovább a dolgot, egy jól sikerült este volt. :) (Igaz a darab vége felé elkezdett ömleni az eső, úgyhogy eláztunk egy kicsit és át is fáztunk,mire hazaértünk, de megérte.)


Dávid, köszönet a meghívásért, nagyon jól esett! Remélem amikor majd a Nemzetiben vagy a Vígben redezel arra sem feledkezel meg rólunk! ;)

A kép,amit kértem most érkezett meg, köszönet érte!!

Szóval íme, Ő itt Dávid barátom a lányok feletti sorban balról az első (mennyivel egyszerűbb lett volna egy naaagy nyilat rajzolni a képre...).

Ádám pedig az első sorban az első. :)


Ha valakinek nem világos szóljon és karikázok!! :D





Nincsenek megjegyzések: