2009. június 16., kedd

Kóbor westie

Tegnap este 20:40 körül az egyik barátnőm említette,hogy a környékükön (Sződligeten) kóborol már második napja egy westie. Eléggé elhanyagolt bundával, és " látszik rajta, hogy eléggé kivan". A környéken egyébként eddig nem lakott sehol ilyen kutya.
Azonnal hívtam Attilát, hogy mit tegyünk..azonnal járgányra pattant, és átkutatta a környéket. Sajnos az idő ellenünk dolgozott,mert utoljára délután 4 óra körül látták a kutyust arra kószálni,és 5 óra elteltével már messze járhatott, és még sötétedett is. Attila 21:30ig kereste a kutyát,de nem találta. :(
Megbeszéltem a barátnőmmel,hogy ha látják a kutyust,akkor fogják meg, és tegyék be a kertbe és azonnal szóljanak, megyünk érte. Ha nálunk lesz a kutyus,akkor felveszem a kapcsolatot a westie fajtamentőkkel,és az állatorvosunkkal is.
Addig azonban nem tehetünk semmit, várunk és reménykedünk.

Ha lesz fejlemény,akkor azonnal jelentkezem.

Ezúton szeretném megkérni minden ismerősömet (főleg a "nem kutyásokat" ),hogy ha kóborolni lát egy westie-t vagy egy skót terriert haladéktalanul értesítsen, mert én ismerem a megfelelő szervezeteket,akik segíteni tudnak! Utcán kóborló kutya esetében az IDŐ az eb ÉLETÉT jelentheti,hiszen kiszaladhat egy autó elé, vagy valaki akár dikert is elütheti!!!!!
Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések: