2009. június 20., szombat

Találka


Eredetileg azt terveztem hétvégére,hogy egyik nap leutazunk Székesfehérvárra és meglepjük kiállító barátainkat. Aztán Anita egyik beszélgetésünk alkalmával megkérdezte,hogy nincs-e kedvünk találkozni vele és lányaival (Biancával és Pippával). Természetesen volt. :)


Meg is beszéltük, hogy ma 15 órakor találkozunk a Ligetben. Mivel nálunk reggel óta esett az eső, így 13 óra körül felhívtam,hogy náluk mi a helyzet. Nem esett, mehet a tali.

Amikor már majdnem odaértünk, elkezdett esni az eső...Anita és a lányok gyorsan beugrottak az autónkba, így legalább nem áztunk. Beszélgettünk kicsit a kocsiban, de az eső odakint egyre jobban esett. Mikor láttuk,hogy a helyzet reménytelen Anita azt javasolta,hogy menjünk át hozzájuk. Így is lett. A ház előtt ejtettünk egy kis egészségügyi sétát Arthurral, s mivel elállt az eső mentünk egy kört Anitáék háza körül.
Mondanom sem kell, a kutyám úgy nézett ki,mint egy varacskos disznócska...így első körben kapásból Anita kádjában landolt egy kis alváz-zuhanyra. Utólag sajnálom,hogy nem készítettünk róla fotót,mert nem volt gyerek,ahogy kinézett.
Zuhany, szárítás, és irány a doboz. (Mert Arthur nem tudja semlegesként kezelni a cicákat, és Anitának 3 cicája is van. :) )
Azért így is nagyon jól éreztük magunkat, és reméljük még be tudjuk pótolni azt a nagy sétát!

Hazafelé többször eszembe jutottak a fehérvári kiállítók, vajon őket is elmosta-e az eső..

Az esti szalonna sütéses programunkat is elmosta a víz, úgyhogy meggyőződésünk volt Attilával,hogy az autónk után kötötte valaki az esőfelhőket. (Ahová mentünk ott elkezdett esni.)


A kép forrása: http://fireflyforest.net/firefly/2005/08/06/violent-rains/

1 megjegyzés:

Molnár Ágnes írta...

Hú pedig Székesfehérváron talizhattuk volna, de olvasom így is nagyon jól éreztétek magatokat a technikai malőröket leszámítva, de hát ettől szép az élet ha zajlik.:o)))
Ági,