2009. május 17., vasárnap

Budapest CACIB második nap

A második nap. Ma már ki tudtunk menni a kiállításra, és alaposan megnéztük az "új" helyszínt.
Egy közeli utcában parkoltunk le, és kb. 5 perc séta után már meg is találtuk a bejáratot, majd a térképet,hogy hová kell mennünk pontosan.
Most nagyon-nagyon jól jött a hatalmas rendezvény sátor, alatta egészen elviselhető volt a hőmérséklet. Sajnos a terület nagyon poros volt ( a Kincsem Park is az,úgyhogy..), azt hiszem kellemesebb lett volna,ha a kiállítás előtt egy-két nappal esik az eső.
Körbejártuk az egész területet, és sajnálattal állapítottam meg,hogy a DogStar Fotóstúdió ide sem jött ki. Nagyon csalódott voltam emiatt..annyira szerettem volna néhány fotót Arthurról, amolyan majdnem-műtermi képet. :(
(Muha Attila viszont ismét készített képeket az ebekről, remélem van egy-két jól sikerült fotó a tarsolyában Artiról is, így kicsit kárpótolva érzem majd magam a Stúdió végett.. :) )
Természetesen ma is nagyon szorítottunk minden barátunknak; bár kiderült,hogy a bírálatok nem teljesen a várakozásnak megfelelően alakultak.. :(
Szerencsére Arthur hozta a tegnapi formáját, így ismét Kitűnő 1, CAC minősítést szerzett.

Nagyon hálás köszönet a 2 nap eredményeiért Tóth Mónikának, valamint azért,hogy felkészítette, bemutatta, és még el is szállásolta a hétvégén Arthurt!!! Mami, nélküled nem sikerült volna!

2 megjegyzés:

Todi Ági írta...

Gratulálok Nektek a szép eredményekhez! Csak így tovább!! Úgy fáj a szívem, én is mennék mennék már kiállításokra, de Scotch még a kölyök osztályban indulhat!
Vizsgák? Szorítok azért is!
Pussz Artinak is!!!

Rita írta...

Köszönjük, nagyon büszke vagyok a "gyerekemre"! :)
Vizsgák..pénteken megyek írásbelire, aztán hétfő szóbeli, aztán csütörtök megint szóbeli...Ennyi a május,aztán még 2 szóbeli vár júniusban. (És ha nem sikerül az írásbeli,akkor az is..) Úgyhogy előre is nagyon szépen köszönöm a szurkolást, rettentően rám fér.. :pirul: :)